pocalinda
807 poze   8847 vizite

Culinary

Pagini: 1 2
13062010410
13062010410
25042010701
25042010701
13062010407
13062010407
13062010408
13062010408
13062010409
13062010409
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Sf Mihail si Gavril 2010
Pagini: 1 2


Comentarii album • 8
ankacostache 12 mai 2011  
Felicitari! extraordinar de bine arata si tortul diplomat si cheesecake. Si cred ca sunt si ffff bune.....
  Raportează
anonim
karmadana 12 mai 2011  
Uf ,ce bine arata ,yami yami.
  Raportează
lalea 12 ianuarie 2011  
SUPER FRUMOS SI GUSTOS!
  Raportează
mimish 4 octombrie 2010  
Vreau si eu reteta daca e simpla!
  Raportează
Pocalinda 23 decembrie 2010  
Am revenit cu reteta:

TORT DIPLOMAT!

1/2 cana zahar
1/2 cana lapte
3 galbenusuri

1/2 kg frisca
3-4 pliculetze zahar vanilinat
3 albusuri spuma

20 gr gelatina dizolvata intr-o jumatate de cana de apa caldutza sau suc de fructe (2 plicuri a 10 gr de gelatina Dr.Oetker). NU TORT GELEE!!!

fructe(kiwi, portocale, ananas)

Se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga laptele si se pune pe foc pana se ingroasa putin, ca o ciulama, apoi se da la rece.

Se bate frisca si se amesteca cu albusurile batute spuma cu zaharul vanilat.

In ciulamaua rece se adauga gelatina (se dizolva in 1/2 cana apa calduta) si se amesteca bine. Apoi se toarna toata compozitia peste frisca si albusuri.

!!! Gelatina se pune la inmuiat in apa calduta si se lasa sa se umfle. Dupa ce s-a umflat se pune la bain-marie, pentru a se topi bobitele.Gelatina nu trebuie fiarta caci nu mai incheaga.
Se aseaza folie alimentara in forma si piscoturi pe margine, fructe in mijloc.
Se pune 1/2 din amestec peste fructele din forma, se mai aseaza alte fructe taiate cubulete si apoi ultima parte de crema. Optional se tapeteaza forma pe margini cu piscoturi.

Se rastoarna dupa 3-4 ore minim.
  Raportează
anonim
cris_nicol35 8 septembrie 2010  
cu ce crema l-ai umplut????arata super...ne-a lasat gura apa
  Raportează
elipopa 2 iulie 2010  
super arata tortul!!
  Raportează
Pocalinda 5 iulie 2010  
Vrei retea? E asa simplu ca am ajuns sa-l fac cu ochii inchisi :)
  Raportează
Către: pocalinda

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.